Onbuhimo
Samen & Zo
handig voor ouder en kind
Welkom Webwinkel Draagconsulten Bevallen & Zo Samen & Zo

Onbuhimo

Een Onbuhimo is een draagzak zonder heupband; je draagt dus alleen met de schouderbanden. Dit houdt in dat de prettigste manier van dragen goed hoog op je rug is. Doordat er geen heupband is, kan het als wat zwaarder ervaren worden, omdat er nu natuurlijk geen verdeling is over je romp. Een Onbihumo wordt vaak als prettig ervaren als je om je middel/taille geen heupband kunt verdragen of dit gewoon niet lekker zit; bijvoorbeeld als je zwanger bent.

Verhuiskorting

Samen & Zo gaat verhuizen: verhuiskorting!!
 
Wij verhuizen van Breda naar Etten-Leur. Om het voor ons gemakkelijker te maken en voor jullie de overlast te compenseren houden wij een verhuisopruiming.
Op alle artikelen geldt een korting van minimaal 10%, niet in combinatie met andere acties. Hiervoor hoeven jullie niets in te vullen. Dit wordt automatisch verrekend tijdens het bestellen.
 
Voor alle artikelen geldt op = op! Van veel artikelen is er nog maar 1 op voorraad, wacht dus niet te lang en sla je slag!
 
Wij helpen je graag verder in de mooie wereld van het dragen ook tijdens en na de verhuizing.
 
Yvonne en Patrick
 
Samen & Zo

Geen producten gevonden.

Draagconsulten  Leer hoe je je kind kunt dragen.
- Tula  - Ellevill  - Marsupi  - Manduca  - Baby Roo  - Ergobaby  - Shooshoos  - Oxo  - Disana  - Elodie Details 
Agenda Draagdoeken:  - Rekbare doek  - Geweven doek  - Ringsling  - Poppendoek  Dragers: - Draagzakken (SSC)  - Mei tai  - Onbuhimo  Handigheden: - Draagaccessoires  - Hebbedingen  - Voeding  Merken:
Nu alles met 50% korting in de opruiming. De korting is al verwerkt in de prijzen.