Fan van ...
Samen & Zo
handig voor ouder en kind
Welkom Webwinkel Draagconsulten Bevallen & Zo Samen & Zo

Wij zijn fan van ...

In augustus 2014 werd onze jongste dochter geboren. We ontdekten hoe handig we al waren na twee jaar ouderschap. Wij werden steeds creatiever in het verzinnen van en zoeken naar handige oplossingen. Handigheidjes die we graag willen delen. We zijn immers niet de enige ouders die “overvallen” worden door een druk gezin en manieren en produkten zoeken om het handiger te maken. Wij delen graag onze favorieten met jullie:

Fan van ...Samen Bevallen
Een cursus van Samen Bevallen is to the point, duidelijk, sluit goed aan bij zwangerschap, bevallen en ouderschap, écht samen en nog gezellig ook. Wij hebben goede vrienden overgehouden aan de cursus die wij gevolgd hebben in Etten-Leur.

Fan van ...Praktijk Bijzonder, zwanger- en ouderschapscoaching op maat
Praktijk Bijzonder helpt je bij de periode rondom de bevalling. Door middel van cursussen (Samen Bevallen) en zwanger- en ouderschapscoaching op maat krijg je precies die informatie waar jij behoefte aan hebt.
Praktijk Bijzonder is gevestigd in Dussen en geeft cursussen Samen Bevallen en babymassage. Daarnaast kun je hier terecht voor coaching tijdens de zwangerschap, als voorbereiding op de bevalling en voor na de bevalling.

 

Fan van ...Vereniging van draagdoekconsulenten
Vereniging van gecertificeerde draagdoekconsulenten in Nederland.

Fan van ... Borstvoedingcafé Breda
Wekelijkse inloop voor aanstaande / borstvoedende moeders met hun kindjes. Om gezellig samen te zijn, ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Iedere woensdagochtend ben je tussen 10.00 en 11.30 uur welkom in het Pannenkoekenhuis De Rithse Hoeve.

Fan van ...Praktijk Wendy Seelen
Je hebt zo lang uit gekeken naar de komst van jullie kindje, maar dan blijkt die roze wolk niet helemaal realistisch te zijn. Soms ben je uitgeput, onzeker of kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Wendy Seelen begeleid jullie graag bij het beter leren kennen van de behoeften van jullie baby. Andere zorgverleners bekijken het medisch stuk, Wendy is er voor kennis over de ontwikkeling van de baby en emotionele begeleiding in het ouderschap.

Fan van ...Jan en Alleman Breda
Elke tweede vrijdag van de maand is het Kids Kaffee bij JanenAlleman. Ouders met kinderen kunnen dan bij ons terecht voor baby advies, het uitwisselen van ervaringen en een lekker bakje koffie met wat lekkers terwijl de kleintjes met elkaar kunnen spelen. Elke keer van 10:00-11:30 is Wendy Seelen aanwezig; babycoach en lactatiekundige om vragen te beantwoorden.

Fan van ...WiWi kinderkleding
Zelfmaakmode voor kinderen, zodat ieder kind zijn eigen unieke kleding kan hebben.

Draagconsulten  Leer hoe je je kind kunt dragen.
- Tula  - Ellevill  - Marsupi  - Manduca  - Baby Roo  - Ergobaby  - Shooshoos  - Oxo  - Disana  - Elodie Details 
Agenda Draagdoeken:  - Rekbare doek  - Geweven doek  - Ringsling  - Poppendoek  Dragers: - Draagzakken (SSC)  - Mei tai  - Onbuhimo  Handigheden: - Draagaccessoires  - Hebbedingen  - Voeding  Merken:
Nu alles met 50% korting in de opruiming. De korting is al verwerkt in de prijzen.