Liliputi Stretchy wrap Rainbow line Folk-tale
Samen & Zo
handig voor ouder en kind
Welkom Webwinkel Draagconsulten Bevallen & Zo Samen & Zo
Liliputi Stretchy wrap Rainbow line Folk-taleLiliputi Stretchy wrap Rainbow line Folk-tale

Liliputi Stretchy wrap Rainbow line Folk-tale

(24015)
€42.00
Out of Stock

Liliputi Stretchy Wrap Rainbow line Folk-tale

Met de Liliputi rekbare doek draagt u uw baby zacht en veilig. De doek is gemakkelijk te gebruiken, ook voor beginners. De doek snijdt niet tijdens het dragen en zorgt dat u comfortabel uw baby kunt dragen gedurende een langere tijd, hetzij in de stad of tijdens een reis.

Er is een maat voor iedereen. Elke doek is 5 meter lang, zodat deze gemakkelijk te knopen is, hetzij bij rug-, voor- of heupdragen. Door de bijgevoegde gedetailleerde handleiding met knooptechnieken, is het voor iedereen eenvoudig om vertrouwd te raken met de doek.

De Liliputi rekbare doek geeft een optimale gewichtsverdeling over de rug, de schouders en de heupen. Het dragen is zeer comfortabel voor zowel de baby als de moeder. Door de knooptechniek biedt de rekbare doek de drager een speciaal gevoel van verbondenheid met een oude traditie, terwijl het dragen van de baby zo veilig mogelijk is. De doek is gemakkelijk aan te passen naar de behoeften van de drager.

Door de gedetailleerde handleiding met knooptechnieken die bij de doek wordt meegeleverd, is het gemakkelijk om te leren hoe te knopen (voor, heup, rug) en te dragen.
In vergelijking met de klassieke doeken, is het dragen zelfs gemakkelijker en comfortabeler met de kleurrijke rekbare doek. Door een kleurrijke katoenen doek kunt u het midden in een mum van tijd vinden en dit maakt het gemakkelijk om de doek te knopen. De kleurrijke katoenen doek zorgt ook voor meer stabiliteit voor de baby tijdens het dragen.
In een praktisch zakje verborgen onder de kleurrijke stof kunt u een aantal kleinere objecten of zelfs een luier wegstoppen.
De taps toelopende uiteinden van de doek maken het knopen gemakkelijk en bieden extra comfort door het gebrek aan overtollige weefsel.

De Liliputi Stretchy wrap is zeer veelzijdig en past perfect bij elk lichaamstype. Het maakt niet uit of u kort of lang bent, brede of smalle schouders hebt, u vindt altijd een comfortabele knooptechniek voor de doek. Zowel mama als papa kunnen dragen met de doek, dit is de beste oplossing voor iedereen.

Kenmerken:

  • De perfecte drager voor pasgeborenen en jonge baby's
  • Tot 9 kg te gebruiken
  • Gemakkelijker te knopen dan een geweven doek
  • Stijlvol ontwerp
  • Parallelogramachtige uiteinden voor makkelijker knopen
  • Voldoet aan de Europese veiligheidsnormen EN 13209-22006
  • Samenstelling 97% katoen en 3% spandex
  • Lengte 5 m
  • Breedte 60 cm
  • Machine wasbaar op 30 graden met lage centrifugestand

 Liliputi Stretchy wrap Rainbow line Folk-tale


Gerelateerde producten

Liliputi Babywearing shoes Folk-tale XXS (0-4 mnd)
24018
Liliputi Babywearing shoes Folk-tale XXS (0-4 mnd)
€4.96 Uitverkoop nu met 50% korting!
Aantal op voorraad: 1

Draagconsulten  Leer hoe je je kind kunt dragen.
- Tula  - Ellevill  - Marsupi  - Manduca  - Baby Roo  - Ergobaby  - Shooshoos  - Oxo  - Disana  - Elodie Details 
Draagdoeken:  - Rekbare doek  - Geweven doek  - Ringsling  - Poppendoek  Dragers: - Draagzakken (SSC)  - Mei tai  - Onbuhimo  Handigheden: - Draagaccessoires  - Hebbedingen  - Voeding  Merken:
Nu alles met 50% korting in de opruiming. De korting is al verwerkt in de prijzen.