Flip
Samen & Zo
handig voor ouder en kind
Welkom Webwinkel Draagconsulten Bevallen & Zo Samen & Zo

Kokadi Flip

Kokadi maakt van dragen een unieke ervaring.

Kinderen zijn tevreden, ze horen jouw hartslag, ruiken jouw vertrouwde geur en kunnen zo de wereld op een veilige manier verkennen!

Als ouders kies je met een Kokadi Flip voor een gezonde fysieke en psychische ontwikkeling van je kind. Je kunt het alledaagse leven aan met een flexibele oplossing. Je kind is steeds bij je en krijgt de aandacht die het nodig heeft. Als ouder heb je je handen vrij en zie je er stijlvol uit, omdat een Flip van Kokadi een modieus motief heeft en mooie kleuren. De Flip is een fantastisch accessoire voor iedere ouder.

De garens voor de doeken worden speciaal voor Kokadi gesponnen, geverft en geweven. De speciale jacquardweeftechniek zorgt voor een gevarieerd patroon dat de ogen van je kind laat stralen.

Kortom Kokadi babydragers zijn gemaakt voor de ouders en kinderen van nu, omdat ze met Kokadi milieubewustzijn verbinden met design.

De Flips van Kokadi zijn modieus en milieubewust. Gemaakt van het  beste biologische katoen ter wereld uit Turkije.

Geen producten gevonden.

Draagconsulten  Leer hoe je je kind kunt dragen.
- Tula  - Ellevill  - Marsupi  - Manduca  - Baby Roo  - Ergobaby  - Shooshoos  - Oxo  - Disana  - Elodie Details 
Agenda Draagdoeken:  - Rekbare doek  - Geweven doek  - Ringsling  - Poppendoek  Dragers: - Draagzakken (SSC)  - Mei tai  - Onbuhimo  Handigheden: - Draagaccessoires  - Hebbedingen  - Voeding  Merken:
Nu alles met 50% korting in de opruiming. De korting is al verwerkt in de prijzen.