Hoppediz ringsling Miami
Samen & Zo
handig voor ouder en kind
Welkom Webwinkel Draagconsulten Bevallen & Zo Samen & Zo
Hoppediz ringsling MiamiHoppediz ringsling Miami

Hoppediz ringsling Miami

(11011)
€22.73 Uitverkoop nu met 50% korting!
Out of Stock

Hoppediz ringsling Miami

Met een Hoppediz ringsling bega je geen miskoop. Ze zijn gewoon goed en scherp geprijsd.
De Hoppediz ringsling wordt van dezelfde stof gemaakt als de draagdoeken. De ringsling is beperkter in gebruik als een draagdoek, namelijk hoofdzakelijk als heupdrager. Ook de ringsling is te gebruiken vanaf het moment dat jouw baby zijn hoofd goed rechtop kan houden tot en met ongeveer 4 jaar.

De ringsling is geweven in de speciale broken twillweving en geeft daarmee een bijzonder gelijkmatige rekbaarheid in beide diagonale richtingen. Op deze manier past de doek zich perfect aan aan jou en je baby en ondersteunt het de rug van je baby. Hiermee rekt de doek niet uit en verliest het zijn rek niet, zelfs niet als oudere kinderen gedragen worden.

Bij het gebruik van een ringsling wordt het gewicht van je kindje maar door een schouder gedragen. Hierdoor is de ringsling vooral geschikt voor korte perioden van dragen. Vooral als je kindje zwaarder wordt.

Kenmerken ringsling:

  • De ringen zijn gemaakt van goede kwaliteit aluminium.
  • De ringsling is vooral geschikt voor heupdragen. Pasgeborenen kunnen gedragen worden in de wiegpositie.
  • De natuurlijke garens worden geverfd voor het weven, waardoor de kleurrijke en bescheiden motieven werkelijk kleurvast zijn. Dit zorgt ervoor dat de doek er nog als nieuw uitziet na vele malen wassen, als tenminste als een waspoeder zonder fluoriserende witmakers wordt gebruikt.
  • De stof is gemaakt van 100% katoen.
  • Afmeting: 2,0 m bij 0,7 m.

Wasvoorschrift:

Het beste kunt u de ringsling wassen in een waszak of samen met andere was, zodat beschadiging van de wasmachine door de ringen wordt voorkomen.
 Hoppediz Curacao maat 6

Draagconsulten  Leer hoe je je kind kunt dragen.
- Tula  - Ellevill  - Marsupi  - Manduca  - Baby Roo  - Ergobaby  - Shooshoos  - Oxo  - Disana  - Elodie Details 
Draagdoeken:  - Rekbare doek  - Geweven doek  - Ringsling  - Poppendoek  Dragers: - Draagzakken (SSC)  - Mei tai  - Onbuhimo  Handigheden: - Draagaccessoires  - Hebbedingen  - Voeding  Merken:
Nu alles met 50% korting in de opruiming. De korting is al verwerkt in de prijzen.