Hoppediz ringsling Florenz blauw
Samen & Zo
handig voor ouder en kind
Welkom Webwinkel Draagconsulten Bevallen & Zo Samen & Zo
Hoppediz ringsling Florenz blauw

Hoppediz ringsling Florenz blauw

(11013)
€30.00 Uitverkoop nu met 50% korting!
Out of Stock

Hoppediz ringsling Florenz blauw

Met een Hoppediz ringsling bega je geen miskoop. Ze zijn gewoon goed en scherp geprijsd.
De Hoppediz ringsling wordt van dezelfde stof gemaakt als de draagdoeken. De ringsling is beperkter in gebruik dan een draagdoek, namelijk hoofdzakelijk als heupdrager. Ook de ringsling is te gebruiken vanaf het moment dat jouw baby zijn hoofd goed rechtop kan houden tot en met ongeveer 4 jaar.

De ringsling is jacquard geweven en geeft daarmee een bijzonder gelijkmatige rekbaarheid in beide diagonale richtingen. Op deze manier past de doek zich perfect aan aan jou en je baby en ondersteunt het de rug van je baby. Hiermee rekt de doek niet uit en verliest het zijn rek niet, zelfs niet als oudere kinderen gedragen worden. Ook houdt je hierdoor een goede grip en is het mogelijk om bijzonder mooie motieven te weven in de doek. De ringsling is daardoor een dubbele blikvanger, aangezien de doek aan beide zijden te dragen is.

Bij het gebruik van een ringsling wordt het gewicht van je kindje maar door een schouder gedragen. Hierdoor is de ringsling vooral geschikt voor korte perioden van dragen. Vooral als je kindje zwaarder wordt.

Kenmerken ringsling:

  • De ringen zijn gemaakt van goede kwaliteit aluminium.
  • De ringsling is vooral geschikt voor heupdragen. Pasgeborenen kunnen gedragen worden in de wiegpositie.
  • De natuurlijke garens worden geverfd voor het weven, waardoor de kleurrijke en bescheiden motieven werkelijk kleurvast zijn. Dit zorgt ervoor dat de doek er nog als nieuw uitziet na vele malen wassen, als tenminste als een waspoeder zonder fluoriserende witmakers wordt gebruikt.
  • De stof is gemaakt van 70% katoen en 30% linnen.
  • Afmeting: 2,0 m bij 0,7 m.

Wasvoorschrift:

Het beste kunt u de ringsling wassen in een waszak of samen met andere was, zodat beschadiging van de wasmachine door de ringen wordt voorkomen.
 Hoppediz Curacao maat 6

Draagconsulten  Leer hoe je je kind kunt dragen.
- Tula  - Ellevill  - Marsupi  - Manduca  - Baby Roo  - Ergobaby  - Shooshoos  - Oxo  - Disana  - Elodie Details 
Draagdoeken:  - Rekbare doek  - Geweven doek  - Ringsling  - Poppendoek  Dragers: - Draagzakken (SSC)  - Mei tai  - Onbuhimo  Handigheden: - Draagaccessoires  - Hebbedingen  - Voeding  Merken:
Nu alles met 50% korting in de opruiming. De korting is al verwerkt in de prijzen.