Hoppediz Masasi maat 7
Samen & Zo
handig voor ouder en kind
Welkom Webwinkel Draagconsulten Bevallen & Zo Samen & Zo
Hoppediz Masasi maat 7

Hoppediz Masasi maat 7

(11007)
€73.55
Out of Stock

Hoppediz jacquard draagdoek Masasi maat 6

Met een Hoppediz draagdoek bega je geen miskoop. Ze zijn gewoon goed en scherp geprijsd.
De Hoppediz jacquard draagdoek kan op vele manieren gebruikt worden, voor buik-, rug- of heupdragen. 

De doek is jacquard geweven en geeft daarmee een bijzonder gelijkmatige rekbaarheid in beide diagonale richtingen. Op deze manier past de doek zich perfect aan aan jou en je baby en ondersteunt het de rug van je baby. Hiermee rekt de doek niet uit en verliest het zijn rek niet, zelfs niet als oudere kinderen gedragen worden. Ook houdt je hierdoor een goede grip en is het mogelijk om bijzonder mooie motieven te weven in de doek. De doek is daardoor een dubbele blikvanger, aangezien de doek aan beide zijden te dragen is.

Kenmerken draagdoek:

  • Twee labels markeren het midden van de draagdoek. Dit maakt het veel gemakkelijker om het midden te vinden tijdens het knopen.
  • Beide randen zijn in verschillende kleuren geweven, zodat je makkelijker de randen kunt vinden bij het strakker trekken.
  • De uiteinden van de doek zijn diagonaal/parallel gesneden, waardoor het knopen makkelijker is en de knoop niet te dik of omvangrijk is.
  • Aan het eind van de doek zit een zakje met ruimte voor sleutels, telefoon, portemonnee of zakdoeken. De zak is 20 bij 25 cm en is makkelijk afsluitbaar met klittenband.
  • De natuurlijke garens worden geverfd voor het weven, waardoor de kleurrijke en bescheiden motieven werkelijk kleurvast zijn. Dit zorgt ervoor dat de doek er nog als nieuw uitziet na vele malen wassen, als tenminste als een waspoeder zonder fluoriserende witmakers wordt gebruikt.
  • De stof is gemaakt van 100% katoen.
  • Afmeting: 5,4 m bij 0,7 m.

Wasvoorschrift:

 Hoppediz Curacao maat 6

Draagconsulten  Leer hoe je je kind kunt dragen.
- Tula  - Ellevill  - Marsupi  - Manduca  - Baby Roo  - Ergobaby  - Shooshoos  - Oxo  - Disana  - Elodie Details 
Draagdoeken:  - Rekbare doek  - Geweven doek  - Ringsling  - Poppendoek  Dragers: - Draagzakken (SSC)  - Mei tai  - Onbuhimo  Handigheden: - Draagaccessoires  - Hebbedingen  - Voeding  Merken:
Nu alles met 50% korting in de opruiming. De korting is al verwerkt in de prijzen.