Ellevill Silk Paisley Pacific maat 6
Samen & Zo
handig voor ouder en kind
Welkom Webwinkel Draagconsulten Bevallen & Zo Samen & Zo
Ellevill Silk Paisley Pacific maat 6Ellevill Silk Paisley Pacific maat 6Ellevill Silk Paisley Pacific maat 6Ellevill Silk Paisley Pacific maat 6

Ellevill Silk Paisley Pacific maat 6

(27016)
€119.00
Out of Stock

Ellevill Silk Paisley Pacific

Prachtige doek van 50% zijde en 50% biologisch katoen.

Dit is de meest luxe wrap van Ellevill, uitgevoerd in 50% zijde en 50% biologisch katoen. De doek heeft twee kleuren, namelijk blauw/blauwgroen en zwart. Dus superzacht!

Het Paisley patroon is een druppelvormig vegetatiemotief van Indische en Perzische afkomst, gelijk aan de helft van het Yin-Yangsymbool. Het patroon wordt soms "Perzische augurk" genoemd door Amerikaanse traditionalisten, vooral door quiltmakers al sinds 1888.

In het Sanskriet staat het ontwerp bekend als mankolam en is lange tijd gebruikt in India. Het lijkt op een mango en wordt soms in verband gebracht methet hindoeïsme.

Sommige ontwerpers noemen de kenmerkende vorm 'boteh' en geloven dat het de convergentie is van een gestileerde bloemstuk en een cipres: een Zoroastrisch symbool van het leven en de eeuwigheid.

In Pakistan worden Paisleyontwerpen over het algemeen carryontwerp genoemd. Carry betekent in het Urdu mangozaad.

De doeken van Ellevill zijn gemaakt van prachtige natuurlijke materialen, zoals zijde, bamboe, linnen en organische katoen. Dit geeft een luxueuze uitstraling en een hoog draagcomfort. Het betekent ook dat in de doek kleine oneffenheden en onregelmatigheden kunnen voorkomen. Dit zijn geen weeffouten of iets dergelijks, maar een gevolg van het materiaalgebruik.

Ellevill doeken hebben de volgende kenmerken:

  • Medium dikte die perfect 'ademend' is voor een goed comfort, ook in de zomer;
  • Garen en weving zorgen ervoor dat de doek een goede grip heeft en volledige ondersteuning geeft voor zwaardere kinderen. De Ellevill doek is direct vanaf het begin zacht;
  • De Ellevill doek heeft de vorm van een parallellogram, met 'staarten' van 50cm lang. De lengte van de doek wordt gemeten langs een kant en bevat een staart;
  • Middenmerken (met grootte) worden op de zoom geplaatst. Zomen en staarten zijn zeer zorgvuldig genaaid.
Draagconsulten  Leer hoe je je kind kunt dragen.
- Tula  - Ellevill  - Marsupi  - Manduca  - Baby Roo  - Ergobaby  - Shooshoos  - Oxo  - Disana  - Elodie Details 
Draagdoeken:  - Rekbare doek  - Geweven doek  - Ringsling  - Poppendoek  Dragers: - Draagzakken (SSC)  - Mei tai  - Onbuhimo  Handigheden: - Draagaccessoires  - Hebbedingen  - Voeding  Merken:
Nu alles met 50% korting in de opruiming. De korting is al verwerkt in de prijzen.