Ellevill Paisley Quatro Moonlight maat 5
Samen & Zo
handig voor ouder en kind
Welkom Webwinkel Draagconsulten Bevallen & Zo Samen & Zo
Ellevill Paisley Quatro Moonlight maat 5Ellevill Paisley Quatro Moonlight maat 5Ellevill Paisley Quatro Moonlight maat 5Ellevill Paisley Quatro Moonlight maat 5Ellevill Paisley Quatro Moonlight maat 5Ellevill Paisley Quatro Moonlight maat 5

Ellevill Paisley Quatro Moonlight maat 5

(27018)
€85.00
Out of Stock

Ellevill Paisley Quatro Moonlight

Prachtige doek van 50% bamboe en 50% katoen.

Mooi geweven draagdoek in heerlijke kleuren. Drie strepen in de lengte en een vierde kleur voor het patroon. Geschikt voor alle seizoenen. Deze doek is gemaakt van 50% katoen en 50% bamboe van de beste kwaliteit. De doeken zijn ontworpen door Ellevill en geproduceerd in India. Het is een vier-kleurige, jacquard geweven draagdoek met patroon. Paisley en het Paisleypatroon is een druppelvormig bloemenmotief van Indische en Perzische afkomst Het is gelijk aan de helft van het Yin-Yangsymbool.  

De doek geeft perfecte ondersteuning aan uw kind, zowel baby als peuter, heeft een optimaal comfort en geeft geen drukplekken bij zowel kind als volwassene. De doek is dun maar fantastisch betrouwbaar. De doek wordt ook zeer snel zacht. De doek is gemakkelijk om te binden vanwege de 'staarten' (scheve uiteinden) en geeft een ongelooflijke kleine knoop.

Na het wassen strijken om de vezels te strekken. 

De doeken van Ellevill zijn gemaakt van prachtige natuurlijke materialen, zoals zijde, bamboe, linnen en organische katoen. Dit geeft een luxueuze uitstraling en een hoog draagcomfort. Het betekent ook dat in de doek kleine oneffenheden en onregelmatigheden kunnen voorkomen. Dit zijn geen weeffouten oid, maar een gevolg van het materiaalgebruik.

Draagconsulten  Leer hoe je je kind kunt dragen.
- Tula  - Ellevill  - Marsupi  - Manduca  - Baby Roo  - Ergobaby  - Shooshoos  - Oxo  - Disana  - Elodie Details 
Draagdoeken:  - Rekbare doek  - Geweven doek  - Ringsling  - Poppendoek  Dragers: - Draagzakken (SSC)  - Mei tai  - Onbuhimo  Handigheden: - Draagaccessoires  - Hebbedingen  - Voeding  Merken:
Nu alles met 50% korting in de opruiming. De korting is al verwerkt in de prijzen.