Veilig dragen
Samen & Zo
handig voor ouder en kind
Veilig dragen

Veilig dragen

Sommige dingen liggen voor de hand, maar er zijn wat dingen om aan te denken bij  het gebruik van draagdoeken.   Draag je kindje altijd in een kwalitatief goede draagdoek of ergonomische  drager, rechtop en met het gezichtje naar je toe.   Let altijd op dat je kindje vrij kan ademen.   Gebruik de draagdoek niet op de fiets of in de auto, hiervoor zijn speciale  stevige zitjes gemaakt, waarin de baby minder kans op letsel heeft als er een  ongeluk gebeurt. Gebruik de doek ook niet tijdens het sporten of koken  bijvoorbeeld.   Voorkom oververhitting, de draagdoek is al een extra laagje stof om je kind  heen en het kind krijgt natuurlijk ook de warmte van het lichaam van de drager.  Kleed het kind daarom niet te dik aan.    Pas op met voorover buigen / leunen.   Check het materiaal van de doek en de sluiting op slijtage.   Let op het maximaal toegestane draaggewicht. Is je kind te zwaar, gebruik de  doek dan niet meer.   Je draagt je baby goed als je hem een kusje op het voorhoofd kan geven.  
Welkom Webwinkel Draagconsulten Bevallen & Zo Samen & Zo
Hieronder kun je een document  downloaden met tips voor het veilig  dragen van babys.  
Om deze na downloaden te kunnen  openen heb je de Adobe Acrobat  Reader nodig. Deze kun je  downloaden vanaf de volgende  pagina:   https://get.adobe.com/nl/reader/  
- Tula  - Ellevill  - Marsupi  - Manduca  - Baby Roo  - Ergobaby  - Shooshoos  - Oxo  - Disana  - Elodie Details 
Agenda Draagdoeken:  - Rekbare doek  - Geweven doek  - Ringsling  - Poppendoek  Dragers: - Draagzakken (SSC)  - Mei tai  - Onbuhimo  Handigheden: - Draagaccessoires  - Hebbedingen  - Voeding  Merken:
Draagconsulten  Leer hoe je je kind kunt dragen.
 Samen & Zo, 2015 - 2018 Etten-Leur Disclaimer Privacy BTW nr NL148482065B01 KvK nr 63222701 Betaal veilig in onze webwinkel met: Verzending is gratis binnen Nederland vanaf  125! Wij verzenden met:
Nu alles met 50% korting in de opruiming. De korting is al verwerkt in de prijzen.