Mannen dragen
Samen & Zo
handig voor ouder en kind
Mannen dragen
Mannen dragen Het is niet altijd makkelijk voor een jonge vader om vanaf het begin een even hechte band met  de baby op te bouwen als de moeder. Het dragen van je kindje maakt het eenvoudiger om deze  band te creëren, omdat het dragen van je baby de interactie bevordert en daarmee ook de  hechting.   Het dragen van een baby in een draagdoek is zo ongeveer de oudste manier van het dragen van  een kind. En gelukkig is het nu ook voor mannen helemaal hip om je kindje in een draagdoek of  drager bij je te houden. Met een draagdoek kan hij al heel vroeg dingen ondernemen met het  kindje veilig bij zich. Ook wijzen Amerikaanse studies uit dat de baby hierdoor minder snel huilt.   Ook is het dragen ideaal om je handen vrij te hebben. In plaats van lopen met onhandige buggy's  of kinderwagens, zoals andere ouders doen. Mobiel bellen, leuke dingen doen, shoppen of  boodschappen doen is ineens stukken makkelijker.    Voor advies als je wilt weten of dragen iets voor jou is of als je wilt weten hoe je moet dragen, zie  ook de pagina’s draagconsulenten en draagconsulten.  
Welkom Webwinkel Draagconsulten Bevallen & Zo Samen & Zo
- Tula  - Ellevill  - Marsupi  - Manduca  - Baby Roo  - Ergobaby  - Shooshoos  - Oxo  - Disana  - Elodie Details 
Agenda Draagdoeken:  - Rekbare doek  - Geweven doek  - Ringsling  - Poppendoek  Dragers: - Draagzakken (SSC)  - Mei tai  - Onbuhimo  Handigheden: - Draagaccessoires  - Hebbedingen  - Voeding  Merken:
Draagconsulten  Leer hoe je je kind kunt dragen.
 Samen & Zo, 2015 - 2018 Etten-Leur Disclaimer Privacy BTW nr NL148482065B01 KvK nr 63222701 Betaal veilig in onze webwinkel met: Verzending is gratis binnen Nederland vanaf  125! Wij verzenden met:
Nu alles met 50% korting in de opruiming. De korting is al verwerkt in de prijzen.