Workshop Hechting en Dragen
Samen & Zo
handig voor ouder en kind
Welkom Webwinkel Draagconsulten Bevallen & Zo Samen & Zo

Workshop Hechting en Dragen

Tijdens deze workshop van 2 – 2,5 uur wordt eerst uitleg gegeven over hechting en waarom het dragen van je kindje de hechting tussen jullie bevorderd. Je krijgt informatie over dragen in het algemeen en er wordt verteld over het verschil tussen “goede” en “slechte” draagzakken. Daarnaast worden diverse doeken, slings en Soft Structurered Carriers gedemonstreerd. Op het eind van de workshop heb je kort de tijd om zelf met behulp van speciale draagpoppen een of meerdere van de draagsystemen uit te proberen. Mocht je je eigen kindje mee willen brengen, dan mag dat natuurlijk ook.

De workshop Hechting en Dragen is een mooie eerste kennismaking met dragen en waarom het zo fijn kan zijn voor jou en je kind. Wil je langer de tijd hebben om alle draagsystemen uitgebreid uit te proberen, dan kun je ook altijd een individueel pasconsult boeken. Dan wordt er heel specifiek gekeken naar welk draagsysteem het beste bij je past en hoe je er het beste mee kunt dragen.

Voor de data klik hier.

Voor prijzen klik hier.

Draagconsulten  Leer hoe je je kind kunt dragen.
- Tula  - Ellevill  - Marsupi  - Manduca  - Baby Roo  - Ergobaby  - Shooshoos  - Oxo  - Disana  - Elodie Details 
Agenda Draagdoeken:  - Rekbare doek  - Geweven doek  - Ringsling  - Poppendoek  Dragers: - Draagzakken (SSC)  - Mei tai  - Onbuhimo  Handigheden: - Draagaccessoires  - Hebbedingen  - Voeding  Merken:
Nu alles met 50% korting in de opruiming. De korting is al verwerkt in de prijzen.